1. Cinemanis videography ne nudi uslugu fotografisanja.

2. Cenovnik se odnosi na teritoriju grada Nisa i blize okoline. Za vencanja van Nisa, cenovnik se formira u dogovoru sa klijentom.

3. Ukoliko je rad na teritoriji van grada Nisa,na dogovorenu cenu paketa klijenti su duzni da plate troskove puta (gorivo,putarine) dodatne dnevnice i eventualno smestaj, ukoliko je visednevno snimanje.

4. Lokacija za set se ostvaruje u dogovoru sa klijentima.Ukoliko je lokacija van grada Nisa, klijenti snose troskove dnevnica, puta, smestaja i taj iznos se dodaje na izabrani paket.

5. Set se moze odrzati 30 dana pre ili 30 dana posle dana vencanja.

6. Snimanje se vrsi foto-aparatima, u retkim slucajevima i kamerom u zavisnosti od tehnickih uslova za rad.

7. Ukupno trajanje montiranog materijala Cinemanis videography ostvaruje u dogovoru sa klijentom.

8. Nije moguca dodatna dostava nemontiranog materijala

9. Ne postoji mogucnost montaze kraceg i duzeg snimka,tj.klijenti iskljucivo dobijaju: kraci video spot (2-3 Min) + montirani materijal cije je trajanje utrvdjeno u dogovoru sa klijentom.

10. Cinemanis vidoghraphy ne daje dodatni snimak u snizenoj rezoluciji.

11. Snimaju se samo najvaznija i najinteresantija dogadjanja sa dana vencanja, kamermani prave ceste pauze.

12. Kamermanima obezbediti mesto i obrok u restoranu odmah po ulasku u restoran koje ce biti rezervisano za njih sve do kraja njihovog radnog vremena.

13. Kamermani ce pristustvovati na svadbi najmanje do zavrsetka svecanog cina secenja svadbene torte. Kasnije, nakon zavrsetka torte,njihov ostanak ce zavisiti od njihove trenutne procene atmosfere u restoranu i desavanja vrednih snimanja. Ukoliko smatraju da imaju dovoljno snimljenog materijala, oni ce zavrsiti rad.

14. Na insistiranje klijenata,kamermani mogu ostati i duze,pri cemu Cinemanis videography tu uslugu naplacuje dodatno 100e po satu.

15. Nije moguce nikakvo dodatno snimanje koje nije ugovoreno sa klijentima, a na zahtev je bilo kog clana rodbine, gosta na svadbi i sl.

16. Cinemanis videography duzan je da eventualne greske tehnicke prirode sanira o svom trosku.

17. Svaka prepravka od strane korisnika koja je estetske prirode,dodatno se naplacuje u zavisnosti od vrste prepravke i obima rada.

18. Cinemanis videography ne ukljucuje u izabrani paket uslugu softverskog animiranja:izrada slide show-a,ubacivanje fotografija u video,sofverske estetske korekcije na licu i telu,textualne animacije i sl. Ova usluga se dodatno naplacuje.

19. Nakon svadbe,vreme izrade i montaza materijala je od 15 do 45 dana.

20. Troskove dostave kurirskim sluzbama snose klijenti.

21. Ukoliko Cinemanis videography eventualno pretrpi stetu na opremi koja je uzrokovana namernim delovanjem ili iz nehata,bilo kog gosta na svadbi, stetu nadoknadjuju klijenti. Visinu stete odredjuju ovlasceni servisi za foto-video opremu.

22. Mogucnost koriscenja dodatne opreme uz doplatu (dron,kran i sl.)

23. Pozeljno je rezervisati termin nekoliko meseci unapred. Potvrda rezervacije je depozit,koji je nepovratan u slucaju otkazivanja termina od strane klijenata.

24. Cinemanis videography cuva montirani materijal u svojoj bazi 20 dana od dana isporuke klijentu.

25. Za objavljivanje video snimaka vencanja koje Cinemanis Videography moze koristiti za prezentovanje svojih usluga na svom web sajtu, vimeo nalogu ili facebook stranici,neophodna je saglasnost klijenata